Aanbestedingen & prijsvergelijkingen
Documenten per lot toevoegen/verwijderen

Documenten aan loten toevoegen/verwijderen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Documenten toevoegen

Klik in het "Documenten" van het menu "Prijsaanvragen" van een project op de knop "+ Documenten" om documenten te selecteren die u vanuit uw computer wilt importeren.

PS: Om meerdere documenten te selecteren, houdt u de "Ctrl (Windows) / Cmd (Mac)" toets ingedrukt terwijl u ze één voor één selecteert. Als u een lijst met documenten wilt selecteren, klikt u op het eerste document, houdt u de "Shift"-toets op uw toetsenbord ingedrukt en klikt u vervolgens op het laatste document in de lijst.

Wanneer de documenten worden geïmporteerd, kunt u hun type identificeren (specificaties, plannen, ...) zodat u kunt filteren op type en degenen die de documenten zullen ontvangen tijdens de offerteaanvraag een bestand kunt laten downloaden gesorteerd op type. Om dit te doen, selecteert u een of meer documenten en klikt u op "Type" net boven.

Documenten koppelen aan een of meer loten:

1. Selecteer in het tabblad "Documenten" van het menu "Prijsaanvragen" van het project via de selectievakjes aan de linkerkant de documenten die u aan de lot(en) wenst te koppelen. PS: Het is mogelijk om meerdere documenten tegelijk te selecteren: houd de shift-toets ingedrukt en druk vervolgens op het eerste en het laatste te selecteren document.

2. Automatisch ziet u knoppen bovenaan de lijst geactiveerd en het aantal geselecteerde documenten. Door te klikken op "Link met lot", ziet u het drop-down menu met alle standaard loten in uw account.

3. Klik vervolgens op "Link met alle loten" of zoek in de lijst naar de naam van het lot. PS: Als de geschreven lot niet wordt gevonden, klik dan op "Toevoegen aan lijst". Het lot wordt dan enkel aangemaakt voor dit project en het document wordt eraan gekoppeld.

Het is mogelijk om hetzelfde document te koppelen aan meerdere lot. Om dit te doen, herhaalt u de handeling of klikt u op "Koppelen aan alle lot" indien nodig.

Als u een document moet wijzigen of toevoegen na het verzenden van uw prijsaanvragen, importeert u deze eenvoudigweg en wijst u ze ook toe aan de betreffende lot. Ze zullen dan automatisch beschikbaar zijn om te downloaden via de links van de prijsaanvraag. Om elke bieder op de hoogte te brengen van aanvullingen/wijzigingen, stuurt u eenvoudigweg een individueel of gegroepeerd bericht naar alle betrokken bedrijven.

Documenten uit een lot verwijderen

Beweeg de muis boven de naam van het lot op de lijn van het document en er verschijnt een kruisje. Klik dan op dit kruisje.

Ook als u uw prijsaanvragen al hebt verzonden en u een document uit de batch verwijdert, zijn ze niet meer automatisch beschikbaar op de downloadlink die toegankelijk is voor de bieder.

Documenten verwijderen

Beweeg uw muis in de buurt van het te verwijderen document en klik vervolgens op de knop "Verwijderen" die rechts van de regel verschijnt.