Profiel en wachtwoord

Hoe beheer ik mijn profielgegevens, wijzig ik mijn profielfoto of geef ik een persoonlijke handtekening?

C
Écrit par Caroline Basecqz
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Web applicatie

Ga naar de algemene instellingen, door rechtsonder op uw profiel te klikken en vervolgens naar het menu "Mijn profiel" te gaan om uw gegevens in te vullen of te wijzigen.

Het is ook mogelijk om de afbeelding van uw handtekening te importeren. Dit zal met name worden gebruikt wanneer u voortgangsrapporten exporteert, zodat deze automatisch worden opgenomen voordat u ze verstuurt.

PS: De e-mail wordt gebruikt als correspondentieadres en als login voor de toepassing.

Mobiele toepassing

Op dit moment is het mogelijk om alleen uw wachtwoord te wijzigen door op "Wachtwoord vergeten" te klikken in het toegangsvenster van de applicatie.