Account instellingen
Gebruikers en Toegangsrechten

Hoe kan ik gebruikers toevoegen of bewerken aan mijn account? Wat zijn de verschillende tussen beheerder, gebruiker en waarnemer ?

C
Écrit par Caroline Basecqz
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Opmerkingen :

• Dit kan alleen worden gedaan op de webapplicatie.

• Deze functionaliteit is enkel beschikbaar voor beheerders van het bedrijfsaccount.

Gebruikersbeheer

1. Ga naar de algemene instellingen door op uw profielicoon linksonder in het scherm te klikken.

2. Selecteer in het menu aan de linkerkant "Gebruikers" om de lijst met gebruikers in uw bedrijf te bekijken.

Om een nieuwe gebruiker aan te maken, controleert u het aantal gebruikers dat in uw licentie is opgenomen en klikt u op de knop "+ Gebruiker", afhankelijk van uw behoeften.

Om een gebruiker te verwijderen, klikt u op de "..." rechts van de gebruiker en vervolgens op "Verwijderen".

Toegangsrechten

Er zijn drie soorten toegangsrechten:

1/ Beheerder

• Instellingen: standaard lot, bedrijfsinstellingen, gebruikersbeheer

• Projecten: beheer van alle projecten op de rekening (creatie en redactie).

• Contactpersonen: volledige toegangs- en bewerkingsrechten

2/ Gebruiker

• Instellingen: profieel en andere gebruikers in overleg

• Projecten: volledige toegangs- en editierechten op de projecten die hij maakt en op de projecten waarvoor hij wordt uitgenodigd in het team. Hij ziet alle projecten waar hij niet is uitgenodigd maar alleen in overleg.

• Contactpersonen: volledige toegangs- en bewerkingsrechten

3/ Waarnemer

• U kunt er zoveel toevoegen als u wilt (gratis gebruiker van uw account).

• Mobiele app/projecten/contacten: alleen voor overleg, zonder het recht om projecten aan te maken of toe te voegen.

Om de informatie of toegangsrechten van een bestaande gebruiker te wijzigen, klikt u op de naam van de gebruiker of op "..." aan de rechterkant en vervolgens op "Details bekijken".