Account instellingen
Bepaal een standaardbericht voor het verzenden van prijsaanvragen
Bepaal een standaardbericht voor het verzenden van prijsaanvragen

Hoe definieer ik een standaardbericht voor elke prijsaanvraag?

C
Écrit par Caroline Basecqz
Meer dan een week geleden bijgewerkt

NB :

• Het kan alleen worden ingesteld op de webapplicatie.

• Deze functionaliteit is enkel beschikbaar voor beheerders van het bedrijfsaccount.

In 3 stappen:

1. Ga naar de accountvoorkeuren door onderaan het menu op uw profiel te klikken.

2. Ga in het voorkeurenmenu naar "Offerteaanvragen" en vervolgens naar het submenu "Berichten".

3. Maak of wijzig in dit gedeelte het standaardbericht dat bedrijven zullen ontvangen wanneer u een offerte aanvraagt.