Contacten & bedrijven
Bekijk de historiek van de aanbiedingen van een bedrijf

Hoe alle aanbiedingen van een bedrijf raadplegen in de CRM

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De historiek van aanbestedingen per bedrijf stelt u in staat om snel alle projecten te vinden waarvoor een bedrijf u een prijs heeft aangeleverd.

Om naar de historiek per bedrijf te bekijken, klik eerst op "Contacten" bovenaan links van het scherm, en vervolgens op "Bedrijven".

Om toegang te krijgen tot een bepaald project, klikt u op de naam ervan in de categorie "project".

Om een document met betrekking tot een project te downloaden, klikt u op de documentnaam in de categorie "offertes".