Project and deelnemers
Een project verwijderen/archiveren/her-activeren

Hoe een project verwijderen, archiveren of terug activeren na een archivatie

C
Écrit par Caroline Basecqz
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een afgesloten project kan worden verwijderd of gearchiveerd (alleen op web applicatie):

• In geval van archivering blijft het project opgeslagen, maar kan het niet meer worden gewijzigd en zijn alle gedeelde links (prijsaanvragen, links, enz.) uitgeschakeld. Het kan op elk moment opnieuw geactiveerd worden. Een gearchiveerd project kan ook later worden verwijderd.

• In geval van verwijdering is het niet meer mogelijk om de gegevens te herstellen.

Hoe een project archiveren of verwijderen? Twee mogelijkheden:

1. Ofwel op het hoofdscherm, wanneer u met uw muis over het betreffende project beweegt, verschijnt er een "...." knop om het project te verwijderen, te archiveren, te bewerken of te dupliceren.

2. Ofwel door het project te openen, klikt u op de "Archief"-knop rechtsboven op de knop "Archief".

Hoe een project weer activeren na archivatie?

1. Eerst moet u de gearchiveerde projecten tonen op het hoofdscherm van alle projecten, door bovenaan rechts de "Gearchiveerde" projecten te filteren. Deze zullen dan in het grijs verschijnen.

2. Vervolgens, ofwel op het hoofdscherm, wanneer u met de muis over het project in kwestie beweegt, verschijnt er een"...." knop om het project te unarchiveren, te verwijderen, te bewerken of te dupliceren. Ofwel door het betreffende project in te voeren en te klikken op "Unarchive" in de rechterbovenhoek.