In 5 stappen:

1. Op de startpagina, klik op "+ Projecten" om het eerste

2. Ga naar het "Documenten" van het menu "Prijsaanvraag" van uw project om de documenten te importeren. Vervolgens mag u de documenten selecteren om ze te linken aan een lot door op "Link met Lot" te clicken. Indien er loten mankeren uit de standaard lijst, kan u steeds nieuwe aanmaken. Elk document dat aan een lot wordt toegewezen, zal samen met de prijsaanvraag verzonden worden.

3. In het "Posten" van het menu "Prijsaanvraag", importeert u uw meetstaten en selecteert u een of meer items die u aan een lot wilt toewijzen. Indien nodig kunt u elk artikel wijzigen via de "..." aan de rechterkant van de regel of opties/varianten toevoegen aan elke artikel door op "+Artikel" te klikken.

4. Elk lot die gebruikt werd in de documenten of in de meetstaat verschijnt in de "Loten" van het "Prijsaanvragen" menu. Geef bij de toegang tot elk lot de relevante informatie aan voordat u naar het tabblad "Bedrijven" gaat om de relevante informatie toe te voegen en/of aan te maken.

5. Selecteer de bedrijven die aan de lot zijn toegevoegd en klik op "Uitnodigen"! Bedrijven ontvangen dan een prijsaanvraag per e-mail, met een privé-link om toegang te krijgen tot de prijsaanvraag, documenten te downloaden, vragen te stellenen en om op elk werkstation online prijzen te kunnen indienen. Door op "Loten" van het menu "Prijsaanvraag" te klikken, kunt u uw prijsaanvragen per lot of per bedrijf in real time volgen, terwijl u een herinnering stuurt naar degenen die te laat zijn, totdat u de aanbiedingen in de prijsvergelijker ontvangt.

Meer informatie:

Hoe kan ik een document koppelen aan een lot?
Hoe kan ik een meetstaat importeren?
Hoe kan ik items koppelen aan een lot?
Hoe vraag ik een aanvraag voor een offerte in bij een bedrijf ?
Hoe kan ik een lijst van contacten en bedrijven importeren?